Home


Vlaming en Staats

Bewindvoering

Iedereen kan een periode in zijn leven meemaken waarin het even tegenzit. Soms is het hierdoor niet meer mogelijk om zelfstandig keuzes te maken en is er hulp nodig om de juiste beslissingen te nemen.

Wij staan voor bewindvoering van het hoogste niveau. Door onze jarenlange ervaring in sociale dienstverlening hebben wij van nature oog voor de mens achter het dossier. Met grote toewijding staan wij iedereen bij op het moment dat zij het hard nodig hebben. Dit kan zijn door een geestelijke of verstandelijke handicap, verslaving, verkwisting, ouderdom of andere bijzondere omstandigheden. Wij hebben slechts één belang en dat is het belang van onze cliënt. Samen zorgen we ervoor dat we het leven weer op de rit krijgen.


Is het niet mogelijk om zelf grote keuzes te maken? Wij staan voor u klaar!

Specialisaties

This image has an empty alt attribute; its file name is kobu-agency-7okkfhxrxnw-unsplash-1.jpg

Bewindvoering

Het leven is onvoorspelbaar, er kan een moment komen waarop u niet in staat bent om uw financiën zelf te beheren. Er zijn bijvoorbeeld schulden ontstaan tijdens een periode van werkloosheid, ziekte of echtscheiding. In dat geval kan de kantonrechter een beschermingsmaatregel uitspreken. Vanuit een vakkundige en menselijke aanpak dragen wij zorg voor de gelden en goederen van personen die hiertoe niet zelf in staat zijn.

Onze kernwaarden

Vanuit onze sociale achtergrond gaat ons hart uit naar alle personen die wij bijstaan in het maken van essentiële keuzes in het leven. Wij kijken dan ook niet puur naar het dossier maar proberen onze cliënten zo goed mogelijk te leren kennen om de beslissingen te kunnen maken die het beste passen bij elk individu. De belangrijkste kernwaarden voor ons zijn;

OPENHEID – PERSOONLIJKE BETROKKENHEID – BETROUWBAARHEID – INTEGRITEIT